Kdo jsem?
Jmenuji se Pája. Studuji, ale kromě školy mám také plno jiných zájmů - například vaření. Moc ráda vařím, vymýšlím nová jídla (ovšem ne vždy se mé kreace povedou) a proto se nejčastěji držím receptů kuchařek. Miluji francouzskou a italskou kuchyni, té české jsem bohužel prozatím nepřišla na kloub.
Nápad založit si internetové stránky s recepty vznikl tak, že jsem prostě dostala chuť podělit se o své zážitky z kuchyně. A také je to pro mě jakási motivace zkoušet nové recepty.
Proč jsem zvolila zrovna název Mousse au Chocolat? Pro nezasvěcené nejprve vysvětlím, co to vlastně znamená. Mousse au chocolat je v překladu čokoládová pěna a protože zbožňuju čokoládu, tak jsem si vybrala název, se kterým se ztotožňují mé chutě
Inspiruji se, překládám a upravuji recepty z knihy Traditions Gourmandes (Editions Floréal).
Nějaké další dotazy?